به گزارش خبرگزاری مهر، علی پاسلارزاده در ویدئو کنفرانسی که با حضور مدیران سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات استان و سازمان تنظیم مقررات و رادیویی برگزار شد، اظهار کرد: دکلهای مخابراتی و ارتباطی زیادی زیر نظر شرکتهای ایرانسل، همراه اول و دیگر دستگاهها وجود دارد که ساماندهی و شناسنامه دار شدن این سازهها همراه با ثبت مالکیت و ایمنی آن، در دستور کار شهرداری بندرعباس قرار دارد.
وی افزود: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر و رای دیوان عدالت اداری، سازمان فاوا شهرداری بندرعباس طرح خوداظهاری دکلهای سطح شهر را در دست اجرا دارد و در همین راستا علاوه بر برداشت میدانی اطلاعات، نسبت به نامه نگاری با اپراتورها و دارندگان سایر دکلها اقدام شده است.
رئیس سازمان فاوا شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: پس از اتمام زمان خود اظهاری، سازمان فاوا با هماهنگی مقام قضایی نسبت به جمعآوری دکلهای بدون شناسنامه و مالکیت، اقدام میکند.
پاسلارزاده گفت: با توجه به اینکه در سطح شهر بندرعباس حدود ۱۰۰۰ دکل مخابراتی و ارتباطی وجود دارد، متولیان باید هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف دکلهای خود اقدام کنند.
این مقام مسئول در ادامه سخانش یادآور شد: در نتیجه اجرای این طرح ساماندهی، دکلهای بلا استفاده و نا کارآمد که پس از نصب رها شده است، قبل از وقوع هر گونه حادثه تعیین تکلیف یا جمعآوری میشوند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری بندرعباس بیان کرد: کلیه دستگاههای اجرایی و شرکتها باید برای نصب دکلهای ارتباطی جدید از سازمان فاوا شهرداری بندرعباس استعلام لازم را کسب کنند.
پاسلارزاده تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر به جز حدود ۶۰ دکل ایرانسل و همراه اول، سایر دکلهای کنونی فاقد مجوز است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فایل خود اظهاری و نحوه ارسال اطلاعات در وب سایت سازمان فاوا به آدرس fava.bandarabbas.ir در دسترس عموم است.
نظر شما